среда, 20 января 2016 г.

Опис досвіду моєї роботи

4 комментария:

  1. Валентина Вадимівна навчання учнів здійснює на засадах особистісно – орієнтованого підходу, що забезпечує розвиток академічних, соціокультурних , соціально-педагогічних та інших здібностей учнів.
    Заступник директора Буджанюк Л.Д

    ОтветитьУдалить
  2. Матюха Валентина Вадимівна проводить уроки відповідно до сучасних вимого організації освітнього процесу. Це не простий вибір прийомів і методів. Це струнка логіка навчально-виховного процесу, підпорядкована досягненню мети і завдань уроку, чітко сформульованих на початку і вміло реалізованих на всіх його етапах. У своїй роботі вчитель уміло застосовує інформаційно-комунікаційні технології, нестандартні форми проведення уроків. На її уроках панує творча доброзичлива атмосфера, учні беруть активну участь у навчальному процесі.
    Керівник шкільного МО вчителів початкових класів Мамчур Т.П.

    ОтветитьУдалить
  3. Довіра й безпосереднє спілкування з учнями , що виникли завдяки спільній робочій атмосфері, спонукають дітей до серйозної розмови, обговорення будь-яких реальних ситуацій , а виконання схематичних малюнків та символів допомагають учням легше сприймати навчальний матеріал. Вони розвивають образне й асоціативне мислення, сприяють кращому засвоєнню лексичного і граматичного матеріалу.
    Член атестаційної комісії Дідур Л.П.

    ОтветитьУдалить
  4. Валентина Вадимівна вміє оптимально поєднувати вибір репродуктивних і проблемно – пошукових, словесних і практичних методів. Раціонально добирає групові та індивідуальні форми роботи на уроці. Використовує сучасні інформаційні технології навчання, можливості Інтернету. На уроках постійно намагається створити такі мовленнєві ситуації, коли кожен учень має можливість висловитися, проявити себе в комунікативному процесі. Творче ставлення до роботи забезпечує високу якість навчання школярів.
    Голова ПК Тлустенко С.С.

    ОтветитьУдалить